4 Temmuz 2011 Pazartesi

Kate Middleton'ın Kanada Ziyareti ve Giydikleri...

Londra'dan döneli bir gün oldu ama ben hala İngiltere ile ilgili şeylere takılmış durumdayım. :) Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın ve  Cambridge Dükü Prens William'ın Kanada ziyaretini tüm dünya yakından takip ediyor. Hepsinden önemlisi ise çiçeği burnunda gelin Kate Middleton'ın giydikleri herkes tarafından çok konuşuluyor. Bakalım kraliyet gelinimiz Kanada ziyareti boyunca neler giymiş neler... :) Zeynepçim, bu yazı senin için... :)

1. Gün:


Düşesin giydiği kıyafetlerin pek çoğu Kanada'ya atıfta bulunan detaylar içeriyordu. Benim favorilerim arasında yer alan bu elbise Reiss markasının Nannette model elbisesi. Bu elbiseyi aynı zamanda nişan kutlamasında da giymişti. Düşesin Anya Hindmarch marka clutch çantasına ise bayıldım! Ayakkabıları ise Hobbs markasının Albini Square Cut Court modeli. Şu anda indirimdeler ve 54 Sterlin'e düşmüş durumdalar! :) Gelelim Kanada ziyaretinin anlam ve önemini destekleyen akçaağaç yapraklı şapkasına... Loc&Co tasarımı şapkasıyla çok sevimli  ve  sempatik görünüyor.



Kanada Günü kutlamaları kapsamında akşam davetine katılan Kate Middleton, bu kez de karşımıza Issa marka mor renkli elbisesiyle çıkıyor. Yakasında ise Kraliçenin mücevher koleksiyonundan bir parça olan akçaağaç şeklindeki broşu göz kamaştırıyordu. Elinde ise yine Anya Hindmarch tasarımı bir gece çantası taşıyordu. Ona çok yakışan mor renkli elbisesini ise Prada marka siyah sivri burun ayakkabılarla tamamlamıştı.

2. Gün:



Bu yazıda özel istek alan parça ise Düşesin, Rideau Hall'daki ağaç dikim töreninde giydiği gri elbise. Arkadaşım Zeynep, özellikle bu elbise ile ilgili detayları merak ediyordu. Benim de özellikle sırt kısmındaki detaya bayıldığım elbise, Catherine Walker tasarımı. Çantası Hobbs'un Somerton modeli; sivri burun ve yılan derisi ayakkabıları ise  İngiliz tasarımcılardan Tabitha Simmons'ın 2011 Sonbahar-Kış kreasyonundan.

3. Gün:


Herhalde Düşesin Kanada ziyareti süresince geziye damgasını vuran modacılardan biri de Erdem Moralıoğlu idi. İngiliz bir annenin ve Türk bir babanın oğlu olan, Kanada doğumlu ünlü modacının 2 elbisesini giymeyi tercih eden Düşes, aynı zamanda iki ülkenin ilişkilerine de olumlu bir vurgu yapmış oldu. Erdem'in Jacquenta modeli, mavi ve yakası dantelli elbisesinin etek boyuna ise bayıldım. Gerçekten de Düşes vücudunu iyi tanıyor ve etek boylarını hep bacaklarının inceliğini vurgulayacak şekilde seçiyor. Ayakkabı olarak da daha önce de pek çok kez Düşesin ayağında gördüğümüz L.K. Bennet'ın nude tonlarındaki topuklusunu tercih ettiğini görüyoruz.



Burada da yine Erdem Moralıoğlu tasarımı dantelli muhteşem bir elbiseyle karşımıza çıkıyor. Erdem'in 2012 İlkbahar kreasyonundan olan Cecile adlı modeli, Kasım ayında satışa sunulacak. Yine nude tonlardaki L.K. Bennet ayakkabılarıyla tamamladığı kombinasyonu Kate Middleton'a çok yakışmıştı.

4. Gün:




Kate'in en beğendiğim seçimlerinden biri de Joseph markasının şampanya rengindeki Vanessa modeli elbisesi. Çanta olarak da L.K. Bennet'ın hasır detaylı Natalie modelini tercih etmişti. Beyaz ve şeftali tonlarındaki tüvit ceketi ise mükemmeldi. Ancak bu ceket Kate'in kişisel dolabından olduğu için maalesef markası ile ilgili bilgilere ulaşılamıyor. :( Bu kıyafetini ise Rupert Sanderson'ın pudra tonundaki Winona modeli ayakkabılarıyla tamamlamıştı.

Görünüşe göre Kate Middleton, başarılı seçimleri ve zarif zevkiyle daha çok konuşulacağa benziyor. Eee ne diyelim, bize de izlemek ve yazmak düşüyor... :)

1 yorum: