9 Mayıs 2011 Pazartesi

Jennifer Aniston'ın Elbisesi ve Ayakkabıları


Jennifer Aniston geçtiğimiz hafta (5 Mayıs) New York'ta kendi ismiyle piyasaya çıkan yeni parfümünün tanıtımına katıldı. Lexington Avenue'daki Sephora mağazasında gerçekleşen tanıtımda giydiği nar çiçeği rengindeki straplez ve göğüs dekolteli Vivienne Westwood elbisesine ve Christian Louboutin ayakkabılarına hayran kaldım!
Bence Jennifer Aniston'ın davetlerde ve günlük yaşamında seçtiği giyim stili gerçekten de mükemmel! Özellikle ayakkabıları muhteşem oluyor. Jennifer Aniston'ın Christian Louboutin'den seçtiği bu ayakkabılarının modelinin adı "Anna". Ten rengi ve kahverengi karışımı yılan derisinden yapılan ayakkabıların fiyatı 895$. Aynı ayakkabıların taşlı ve siyah modelini ise geçtiğimiz haftalarda Reese Whiterspoon katıldığı bir davette giymişti.





2 yorum:

  1. Minecim farkında mısın hep nude dediğimiz ten rengi ayakkabı kullanıyor ve hemen hemen hiç platform kullanmıyor.Genelde daha klasik tercihleri var.Ama hepsi muhteşem!!!

    YanıtlaSil
  2. Evet haklısın Işılcım. Ama bence bu tip önü platformsuz ayakkabılar bileği ince olanların bacak boyunu daha uzun ve ince gösteriyor tatlım. :)))

    YanıtlaSil