6 Mayıs 2011 Cuma

Modada Son Trend: 70'lerin Bol Paça Pantolonları


70'li yılların popüler trendi bol paça pantolonlar ilkbahar-yaz sezonunda dolaplarımızı süsleyecek gibi görünüyor. Bu yıl Derek Lam, Christian Dior gibi ünlü markalar da 70'li yılların akımına kapılmış gibi görünüyor. Ünlü jean markaları GAP ve Theory de yeni sezonlarında bol paça pantolonlara yer vermişler.
Ben oldum olası bol paça pantolonlara bayılmışımdır. Doğru kullanıldığı takdirde bacak boyunu uzun gösteren bol paça pantolonların paçalarının, kesinlikle ayakkabıların görünmeyeceği şekilde yere sıfır bir biçimde kısaltılması gerektiğini düşünüyorum. Daha kısa ya da tam tersi daha uzun pantolonlar kesinlikle çok basit duruyorlar. 



Benim bol paça pantolonlar konusundaki favorim ise Gossip Girl dizisinin geçtiğimiz sezonunda Blake Lively'nin giydiği pudra pembesi bol paça pantolon. Suno marka bu bol paça pantolon, mary janelerle kombinlendiğinde mükemmel bir sonuç vermiş. Fiyatı 420$. Elle MacPherson ve Lindsay Lohan da günlük hayatlarında bol paça pantolonları tercih eden ünlüler arasında. 
Bol paça pantolonları, ofiste, gündüz dışarı çıkarken ya da şık akşam yemeklerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bol paça pantolonların en büyük tamamlayıcıları kolyeler ve/ya kemerler... Çok aşırıya kaçmadan "Az çoktur" felsefesiyle olabildiğince elegant bir görüntü yakalayabilirsiniz. Gündüz büyük çantalarla, geceleri ise büyük boy portföylerle kombinlendiğinde oldukça trendy bir görüntü yakalanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder